Monipuolinen siivousyritys Helsingissä

Tehopro on vuonna 2006 perustettu kasvava kiineistönhoitoalan yritys, joka tuottaa laadukkaita alan palveluita monipuolisesti yrityksille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme kattavan valikoiman siivousalan palveluita runsaalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Räätälöimme yrityksille täyden palvelun siivouspaketit sopimussiivouksista aina erikoispuhdistuksiin. Tutustu toimintaamme ja kysy yrityksellesi räätälöity tarjous siivouspalveluista!

Laatua ja luotettavuutta

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme ja kiinnitämmekin siihen erityistä huomiota. Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen. Me myös uudistamme ohjeistuksiamme tasaisin väliajoin, että ne varmasti täyttävät kriteerit. Katsoa asiakkaidemme kommentteja palveluistamme etusivulta!

Erikoispalvelut nopeallakin aikataululla

Erikoispuhdistus yksikkömme on palveluksessasi tarpeen vaatiessa lyhyelläkin varoitusajalla - jopa satunnaisiin alan tehtäviin. Tutustu palvelutarjontaamme!

Mukana tukemassa paikallista urheilua

Meillä on ilo ja kunnia olla yhteistyökumppanina mukana tukemassa paikallisten urheiluseurojen toimintaa. Vuonna 2017 olemme mukana tukemassa Helsingin Viikissä operoivan Ellas Ry monikulttuurisen jalkapalloseuran toimintaa sekä Helsingin IFK:n jalkapallon edustusjoukkuetta.

  

Yhteystiedot

Tehopro Oy
Mekaanikonkatu 3 A
00880
HELSINKI
029 1700510
tehopro@tehopro.fi
www.tehopro.fi
Laivalahdenkatu 4 A, Helsinki

Suosittele meitä