Taattua puhtautta vuodesta 2006

Tehopro on vuonna 2006 perustettu kasvava kiineistöpalvelualan yritys, joka tuottaa laadukkaita alan palveluita monipuolisesti yrityksille ja yhteisöille pääkaupunkiseudulla. Toimialueemme on Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava ja Tuusula. Tarjoamme kattavan valikoiman puhtausalan palveluita runsaalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Räätälöimme yrityksille joustavat täyden palvelun siivouspaketit sopimussiivouksista aina erikoispuhdistuksiin. Tutustu toimintaamme ja kysy yrityksellesi räätälöity tarjous siivouspalveluista!

Laatua ja luotettavuutta

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme ja kiinnitämmekin siihen erityistä huomiota. Annamme työllemme aina laatutakuun. Toimivaksi todettu laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen. Katsoa asiakkaidemme kommentteja palveluistamme etusivulta!

Erikoispalvelut nopeallakin aikataululla

Erikoispuhdistusyksikkömme on palveluksessasi tarpeen vaatiessa lyhyelläkin varoitusajalla - myös satunnaisiin alan tehtäviin. Erikoispuhdistusyksikkömme suorittaa pesuja valtakunnallisesti. Tutustu palvelutarjontaamme!

Asiakkaitamme vuosien varrelta

 

Mukana tukemassa paikallista urheilua

Meillä on ilo ja kunnia olla yhteistyökumppanina mukana tukemassa paikallisten urheiluseurojen toimintaa. Vuonna 2018 olemme mukana tukemassa Helsingissä operoivan Ellas Ry jalkapalloseuran toimintaa.

Yhteystiedot

Tehopro Oy
Mekaanikonkatu 3 A
00880
HELSINKI
029 1700510
tehopro@tehopro.fi
www.tehopro.fi
Laivalahdenkatu 4 A, Helsinki

Suosittele meitä