Taattua puhtautta vuodesta 2006

Tehopro on vuonna 2006 perustettu kasvava kiineistönhoitoalan yritys, joka tuottaa alan palveluita monipuolisesti yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille pääkaupunkiseudulla. Toimialueemme on koko pääkaupunkiseutu. Tarjoamme kattavan valikoiman puhtausalan palveluita runsaalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Räätälöimme yrityksille joustavat täyden palvelun siivouspaketit sopimussiivouksista aina erikoispuhdistuksiin. 

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme ja kiinnitämmekin siihen erityistä huomiota. Annamme työllemme aina laatutakuun. Toimivaksi todettu laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen. Katso asiakkaidemme kommentteja palveluistamme etusivulta!

Erikoispalvelut nopeallakin aikataululla

Erikoispuhdistusyksikkömme, EP-tiimi, on palveluksessasi tarpeen vaatiessa lyhyelläkin varoitusajalla - myös satunnaisiin alan tehtäviin. Erikoispuhdistusyksikkömme suorittaa pesuja valtakunnallisesti.

Ympäristövastuu

Uskomme että tehokas ja vastuullinen ympäristötoiminta alkaa jo palvelutyön suunitteluvaiheessa. Pyrimme jatkuvaan palveluidemme optimointiin ympäristöystävällisyyden osalta. Kevenämme palveluidemme kuormitusta ympäristölle käyttämällä ensisijaisesti työtapoja, välineitä ja aineita, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Käytettävien suoja- ja puhdistusaineiden valinnassa laadun ohella tärkein valintaperuste on juuri ympäristöystävällisyys. Oikeanlainen annostelu on myös tärkeä osa ympäristöystävällistä puhtausalan palveluntuotantoa. Henkilökuntamme on koulutettu ymmärtämään alamme toimintatapojen vaikutus ympäristöasiat huomioiden. Pyrimme omalla toiminnallamme myös innostamaan asiakkaamme mukaan arkisiin ympäristötekoihin, jotka ovat pieniä muutoksia, jolla saadaan kuitenkin paljon aikaan. 

Mukana tukemassa paikallista järjestötoimintaa

Meillä on ilo olla yhteistyökumppanina mukana tukemassa paikallisten urheiluseurojen toimintaa. Vuonna 2019 olemme mukana tukemassa Helsingissä operoivan Ellas Ry jalkapalloseuran toimintaa.

Asiakkaitamme vuosien varrelta

    

 

Yhteystiedot

Tehopro Oy
Mekaanikonkatu 3 A
00880
HELSINKI
029 1700510
tehopro@tehopro.fi
www.tehopro.fi
Laivalahdenkatu 4 A, Helsinki

Suosittele meitä